Bedrijfsevent - Pauline & Mark

Uw event, onze muziek

Samen muzikale herinneringen maken

Wilt u een extra leuke toevoeging aan uw bedrijfsfeest of evenement? Pauline en Mark verzorgen graag úw evenement.

Mogelijkheden

Als u op zoek bent naar een lekker lounge achtig sfeertje op uw event waarbij de genodigden nog lekker met elkaar kunnen kletsen en kunnen borrelen dan is het zeker de moeite waard om eens kennis te maken. Pauline en Mark zijn voor veel (zakelijke) gelegenheden te boeken. Denk hierbij aan een personeelsfeest, (netwerk)borrel, jubileum, diner, (Kerst/Nieuwjaars) receptie, festival maar ook voor café, restaurant en terras optredens zijn Pauline en Mark uitermate geschikt.

Akoestisch

Pauline en Mark spelen akoestische muziek. Afhankelijk van uw event kan de muziek uitversterkt worden. Dit kan middels een eigen geluidsinstallatie óf er kan een geluidsinstallatie gehuurd worden. Omdat Pauline en Mark niet veel plaats in beslag nemen, kunnen zij (bijna) overal staan en blijft er genoeg ruimte over voor de gasten, óók om eventueel nog een dansje te wagen.

Uw Event

Pauline en Mark hebben een breed repertoire, heeft u liever wat vlottere nummers op uw event? Of liever rustige lounge muziek tijdens uw etentje? Heeft u graag een verzoeknummer voor een genodigde? Zijn er sprekers aanwezig? De mogelijkheden zijn eindeloos, laat ons vooral weten wat ú wilt. Neem gerust contact op voor een (vrijblijvend) gesprek en prijsopgave.

(Vrijblijvende) aanvraag

Kijk, luister en geniet…

Pauline & Mark, live

A video
Bekijk video

Arms of a woman – Amos Lee

Arms of a woman – Amos Lee

A video
Bekijk video

(I’ve had) The time of my life – Bill Medley, Jennifer Warnes

(I’ve had) The time of my life

A video
Bekijk video

Island in the stream – Dolly parton & Kenny Rogers

Island in the stream – Dolly parton & Kenny Rogers

Boek ons direct