Over Pauline en Mark - Pauline & Mark

Wie wij zijn?

Pauline & Mark, samen muzikale herinneringen maken

Pauline en Mark, muzikanten met hart voor passie op én buiten het podium. Graag stellen wij ons even voor.

Leuk kennis te maken, Pauline

Even voorstellen, Ik ben Pauline. Al vanaf zeer jonge leeftijd voel ik enorm de behoefte om te zingen. De kleine optredens in de woonkamer voor mijn ouders, maakte vanaf 2008 plaats voor de grotere podia. Bijna 15 jaar ben ik het gezicht geweest bij een pop rock coverband, akoestische bandjes, gelegenheidsformaties en diverse evenementen. Daar heb ik enorm veel ervaring opgedaan en prachtige optredens beleeft.
De laatste jaren voelde ik, dat de behoefte om “intiemer” muziek te maken, begon te groeien. Mark kende ik al een tijdje en keek enorm tegen hem op. Zijn passie voor muziek, het geweldige gitaarspel en zijn prachtige stem bevestigde mijn gevoel, “dit is wat ik wil!!”

Leuk kennis te maken, Mark

Hoi Ik ben Mark. Op vroege leeftijd wist ik al dat ik muziek wou maken, en toen ik een gitaar kreeg voor mijn verjaardag kon ik niet wachten om op het podium te stappen. Een aantal jaren later stond ik daar dan, vooraan op het podium. Met een gitaar in mijn hand en een microfoon voor mijn neus kreeg ik met mijn bandje menig zaal “plat”. Van boeren rock tot de voetjes van de vloer, het was altijd één groot feest.
Ik beleef heel veel plezier aan het muziek maken, maar ik wil vooral mensen blij maken. Een leuke avond bezorgen of de mooiste dag van hun leven muzikaal mogen inkleden. Ik wist al snel dat ik dit niet in mijn uppie kon en wilde doen, en toen ik Pauline eenmaal had horen zingen wist ik het zeker, “met haar wil ik muziek maken!”

Pauline & Mark

In 2021 was het dan zover, het muzikale duo Pauline en Mark werd geboren. De repetities werden ingepland, de zangstemmen werden verdeeld en binnen mum van tijd sprongen de vonken er vanaf. Wat we echter niet wisten, is dat er tussen ons beiden óók wat vonken aan het overslaan waren.

Het oefenen van de bruiloft setlijst zorgde ervoor dat de passie die wij beide in de muziek leggen, ineens passie voor elkaar werd. Heel voorzichtig zijn we gaan ervaren dat er toch meer is dan alleen een muzikale klik. Nu, inmiddels 2 jaar later, kunnen we eerlijk zeggen dat wij het levende bewijs zijn dat muziek mensen verbind en samenbrengt! En wat is er nou mooier dan je grootste passie delen met je grootste liefde?

Repertoire

Met ons zeer uitgebreide repertoire in verschillende muziekstijlen (easy listening, pop, rock, jazz) spelen we altijd de juiste nummers. En heb je een verzoeknummer; laat het ons weten! Vinden we leuk!

Altijd op maat, uniek en passend bij jouw dag spelen we de leukste en mooiste popliedjes in een akoestisch jasje.

Bekijk ons repertoire

Prijslijst bruiloft

Omdat we heel goed begrijpen dat er ontzettend veel op je afkomt tijdens het regelen van jouw dag hebben we speciaal voor bruidsparen een overzichtelijke lijst met indicatieprijzen. Deze lichten uiteraard we graag toe tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. En als je het leuk vind spelen we meteen een paar mooie liedjes voor jullie.

Maak een afspraak

Prijslijst bedrijfsevent / privéfeest

Voor bedrijfsevenementen en privéfeesten werken we altijd met maatwerkoplossingen. Immers is elk event en/of feest weer anders. We hebben al wel wat algemene informatie voor je klaarstaan. Mocht je vragen hebben of direct een offerte willen aanvragen kan dat uiteraard.

Maak een afspraak

Kijk, luister en geniet…

Pauline & Mark, live

A video
Bekijk video

Arms of a woman – Amos Lee

Arms of a woman – Amos Lee

A video
Bekijk video

(I’ve had) The time of my life – Bill Medley, Jennifer Warnes

(I’ve had) The time of my life

A video
Bekijk video

Island in the stream – Dolly parton & Kenny Rogers

Island in the stream – Dolly parton & Kenny Rogers

Boek ons direct