Privéfeest - Pauline & Mark

Jouw feest, onze muziek.

Samen muzikale herinneringen maken

Heb jij binnenkort iets te vieren en heb je behoefte aan een leuk akoestisch duo? Pauline en Mark pakken elke gelegenheid aan om jouw feest nóg leuker te maken.

Gezelligheid

Als je op zoek bent naar een gezellige muzikale sfeer op jou feest waarbij de genodigden nog lekker met elkaar kunnen kletsen en kunnen borrelen dan is het zeker de moeite waard om eens kennis te maken. Pauline en Mark zijn voor veel gelegenheden te boeken. Denk hierbij aan een tuinfeest, woonkamerconcert, verjaardag, zaalfeest, jubileum maar ook voor een diner zijn Pauline en Mark uitermate geschikt.

Past altijd!

Pauline en Mark spelen akoestische muziek en omdat ze niet veel ruimte in beslag nemen, kunnen zij (bijna) overal staan. Hierdoor blijft er genoeg ruimte over voor de gasten, óók om eventueel nog een dansje te wagen. Afhankelijk van jouw feest kan de muziek uitversterkt worden. Dit kan middels een eigen geluidsinstallatie óf er kan een geluidsinstallatie gehuurd worden. Pauline en Mark staan op de leukste locaties, wij zijn heel benieuwd naar die van jou!

Iets te vieren?

Pauline en Mark hebben een breed repertoire. Hou je van rustige lounge muziek? Of wil je liever wat meer swingen? Zijn er verzoeknummers? De mogelijkheden zijn eindeloos, laat ons vooral weten wat jij wilt. Dus heb je iets te vieren? Neem gerust contact op voor een (vrijblijvende) kennismaking en/of prijsopgave.

Neem contact op

Kijk, luister en geniet…

Pauline & Mark, live

A video
Bekijk video

Arms of a woman – Amos Lee

Arms of a woman – Amos Lee

A video
Bekijk video

(I’ve had) The time of my life – Bill Medley, Jennifer Warnes

(I’ve had) The time of my life

A video
Bekijk video

Island in the stream – Dolly parton & Kenny Rogers

Island in the stream – Dolly parton & Kenny Rogers

Boek ons direct