Uitvaart - Pauline & Mark

Jullie herinnering, onze muziek

Samen muzikaal herdenken

Als een dierbare komt te overlijden heeft u al genoeg aan uw hoofd. Pauline en Mark kunnen u muzikaal ontzorgen door op het afscheid de door jullie gekozen nummers ten gehore te brengen.

Afscheid

Een uitvaart blijft natuurlijk maatwerk, daarom bespreken wij graag al uw muzikale wensen. Nadat wij met u alles hebben besproken kan het verder contact (indien gewenst) ook plaatsvinden met de begrafenisondernemer of uitvaarverzorging. Op deze manier zorgen Pauline en Mark ervoor dat u zoveel mogelijk ontzorgt wordt zodat u in alle rust afscheid kan nemen. Neem contact met ons op als u (vrijblijvend) informatie nodig heeft over een uitvaart.

Meer weten?

Uitvaart

De uitvaart kan onder andere plaatsvinden in een crematorium, herdenkingshuis, kerk of aula. Samen met u bespreken wij de wensen, nummers en momenten. Enkele momenten waarop live muziek van Pauline en Mark gekozen kan worden is bijvoorbeeld:
– Bij het binnenkomen van gasten en genodigden
– Bij aanvang van de plechtigheid
– Tijdens de plechtigheid
– Bij het verlaten van de plechtigheid
– Tijdens het condoleren
– Bij de teraardebestelling

Gepaste muziek

Wij begrijpen heel goed dat er veel op u af komt en dat u soms moeite heeft met het kiezen van de juiste muziek. Pauline en Mark hebben menig uitvaart mogen verzorgen waardoor wij u misschien kunnen wij helpen met een greep uit ons “Afscheid repertoire”.

Afscheid repertoire