Borrel - Pauline & Mark

Borrel

samen muzikale herinneringen maken…

Het hoge woord is eruit, jullie hebben elkaar het Ja-woord gegeven! Dit is uiteraard een reden voor een feestje. Pauline en Mark verzorgen graag muzikaal jullie borrel. Met akoestische gangbare muziek wordt jullie borrel nóg sfeervoller.

Mooie momenten

Het aansnijden van de bruidstaart, de foto’s maken, het heffen van het glas en het ontvangen van de felicitaties zijn allemaal leuke momenten op jullie grote dag. Om de tijd tussen bijvoorbeeld de ceremonie en het diner te overbruggen wordt er dan dus vaak een borrelmomentje ingelast. Een heerlijk moment om even tot rust te komen. Pauline en Mark kunnen hier een perfecte invulling aan geven door gezellige akoestische liedjes op de achtergrond te spelen. Zo kan iedereen even lekker na-kletsen over jullie ja-woord, kunnen de ringen geshowd worden en kan er heerlijk geproost worden op jullie leven.

Meerdere locaties

Als jullie gekozen hebben voor de muzikale invulling van Pauline en Mark voor jullie ceremonie én de borrel, dan verhuizen zij na de ceremonie gewoon mee naar de borrel. Omdat Pauline en Mark tóch al aanwezig zijn op jullie grote dag, is het extra voordelig om deze muzikale invullingen te combineren. Is wel zo lekker voor de portemonnee.

Pauline en Mark mogen vaak de bruiloft ceremonies en borrels muzikaal inkleden en zijn hiervoor al op prachtige locaties geweest. Ze zijn heel benieuwd naar jullie locatie.

Waar gaan jullie trouwen?

En verder

Wensen jullie ná de borrel ook nog muzikale invulling te hebben voor jullie diner? Natuurlijk kan dat, Pauline en Mark hebben een breed repertoire aan diner muziek. Zo kunnen jullie onder het genot van een drankje en de hapje nog lekker nagenieten met heerlijke akoestische muziek.

Muziek tijdens het diner

Kijk, luister en geniet…

Pauline & Mark, live

A video
Bekijk video

Arms of a woman – Amos Lee

Arms of a woman – Amos Lee

A video
Bekijk video

(I’ve had) The time of my life – Bill Medley, Jennifer Warnes

(I’ve had) The time of my life

A video
Bekijk video

Island in the stream – Dolly parton & Kenny Rogers

Island in the stream – Dolly parton & Kenny Rogers

Boek ons direct