Ceremonie - Pauline & Mark

Ceremonie

samen muzikale herinneringen maken…

Zijn jullie het stel wat binnenkort “JA” gaan zeggen? GEFELICITEERD!

Muziek tijdens een bruiloft is super persoonlijk en erg bepalend voor jullie dag, maar ook de entourage eromheen is erg belangrijk. Zeg nou eerlijk, op een ongemakkelijke stilte tijdens de binnenkomst zit niemand te wachten.

Pauline en Mark kunnen een muzikale bijdragen leveren aan jullie dag en zorgen ervoor dat er een onvergetelijk moment gemaakt wordt van jullie ja-woord.

Nice to meet you

Om jullie zoveel mogelijk te ontzorgen nemen Pauline en Mark de tijd om jullie te leren kennen. Muziek moet je voelen, en dat kan alleen maar als je elkaar een beetje kent. Als jullie hebben gekozen voor de muzikale invulling van Pauline en Mark, dan wordt er een afspraak gemaakt om kennis te maken met elkaar. Jullie vertellen jullie verhaal en de wensen voor de grote dag, Pauline en Mark zorgen voor de muzikale invulling.

Vertel ons over jullie dag!

Keuzestress

Er zijn zoveel mooie liedjes voor een bruiloft en iedereen heeft zijn/haar eigen voorkeur. Op de kennismaking zal er gevraagd worden naar de nummerkeuze van jullie ceremonie, Pauline en mark zullen deze nummers dan met eigen invulling speciaal voor jullie instuderen. De vuistregel is: “u wenst, wij spelen”. Vinden jullie het lastig om een keus te maken? Pauline en Mark hebben inmiddels al heel wat ceremonie nummers in het repertoire en helpen jullie graag op weg.

Klik hieronder om een kleine impressie te krijgen van ons ceremonie repertoire.

Ceremonie repertoire

En verder

Wensen jullie ná de ceremonie ook nog wat muzikale invulling te hebben voor de borrel of jullie diner? Natuurlijk kan dat, Pauline en Mark hebben een breed repertoire aan borrel en diner muziek. Zo kunnen jullie onder het genot van een drankje en de bruidstaart nog lekker nagenieten met heerlijke akoestische muziek.

Muziek tijdens de borrel

Kijk, luister en geniet…

Pauline & Mark, live

A video
Bekijk video

Arms of a woman – Amos Lee

Arms of a woman – Amos Lee

A video
Bekijk video

(I’ve had) The time of my life – Bill Medley, Jennifer Warnes

(I’ve had) The time of my life

A video
Bekijk video

Island in the stream – Dolly parton & Kenny Rogers

Island in the stream – Dolly parton & Kenny Rogers

Boek ons direct