Diner - Pauline & Mark

Diner

samen muzikale herinneringen maken…

Natuurlijk moet er tijdens een bruiloft ook wat gegeten worden. Pauline en Mark verzorgen óók dinermuziek, dit maakt jullie diner nóg specialer.

Bij binnenkomst

Met het diner komt iedereen samen en geniet iedereen van jullie huwelijks diner. Bij binnenkomst wordt een aangenaam welkom gecreëerd met mooie rustige muziek en kan iedereen zijn plekje zoeken.

Tijdens het diner

Tijdens het eten zal er een rustig muziek gedraaid worden waarna Pauline en Mark tussen de gangen door de gitaar weer oppakken. Het belangrijkste is dat iedereen kan genieten van zowel het eten als de muziek. Daarom zal er altijd op gepast volume gespeeld worden. Zo kan iedereen rustig genieten van het voortreffelijke eten en is er tussen de gangen door genoeg te beluisteren. Na het diner is er altijd nog ruimte voor wat vlottere nummers om iedereen klaar te stomen voor het avondprogramma.

Willen jullie meer weten?

Borrel na het diner

Hebben jullie na het diner nog ruimte voor een borrelmomentje met wat vlottere nummers om iedereen klaar te stomen voor het avondprogramma? We kunnen na het diner nog een vlotte set spelen. Even lekker ontspannen en opladen voor het grote avondfeest.

Willen jullie meer weten?

Jullie ceremonie nummers

Als jullie Pauline en Mark óók jullie ceremonie muzikaal hebben mogen invullen, dan kan er op verzoek de nummers van de ceremonie nogmaals gespeeld worden, dan kunnen jullie rustig de ceremonie herbeleven terwijl jullie voortaan als echtpaar door het leven gaan.

Willen jullie de dinermuziek uitbreiden met een voor/na-borrel? Dan is dit uiteraard mogelijk.

Ceremonie muziek

Kijk, luister en geniet…

Pauline & Mark, live

A video
Bekijk video

Arms of a woman – Amos Lee

Arms of a woman – Amos Lee

A video
Bekijk video

(I’ve had) The time of my life – Bill Medley, Jennifer Warnes

(I’ve had) The time of my life

A video
Bekijk video

Island in the stream – Dolly parton & Kenny Rogers

Island in the stream – Dolly parton & Kenny Rogers

Boek ons direct